dimarts, 19 de novembre del 2013

Farà vacances? / ¿Hará vacaciones?



Cervera s'havia vestit de gala per rebre els dos ciutadans més il.lustres de la població. Bé, un d'ells, el Marc Màrquez, més conegut que l'altre, però l'altre, l'Àlex, tampoc no es queda curt. I ves tu per on, aquell dia no va parar de ploure... De tota manera, com que sóc possitiva de mena, vull pensar que aquesta aigua també va ser un homenatge a aquests dos joves que ens tenen bocabadats...No era pluja, eren llàgrimes d'emoció!!! Potser m'he passat, no?? Bé, sigui com sigui, tothom s'ho va passar bé i, per una vegada (de fet ja en van quatre), el Campió del Món de MotoGP 2013, no va trobar la tranquil.litat que diu que sempre que té al seu poble.

Cervera se había engalanado para recibir a sus dos ciudadanos más ilustres. Uno de ellos, Marc Màrquez, más conocido que el otro, pero el otro, Àlex, tampoco se queda corto que digamos. Y vaya por dios, ese dia no paró de llover... De todas maneras, como soy una persona optimista quiero pensar que el agua que cayó, que fue mucha, también era un homenaje a estos dos hombrecitos que nos tienen el corazón robado... No era lluvia, ¡¡¡¡eran lágrimas de emoción!!!! Quizás ahora me he pasado, ¿no? Es igual, sea como sea, todo el mundo se lo pasó bien y, por una vez (de hecho ya van cuatro), el Campeón del Mundo de MotoGP 2013, no encontró la tranquilidad que dice que siempre tiene en su pueblo.




Mireu com presumeix de número 1!!! I de 93!!! Sí, estic d'acord que és una qüestió de màrketing, el fet de mantenir el número 93, vull dir, però crec que és la millor opció i no seré jo qui la critiqui. De fet, pensant les coses fredament, no necessita portar el número 1 per demostrar que ho és. Ho sap ell, els rivals i tots ho sabem. El color vermell, el 93 i la formiga són els seus símbols...

Dissabte a Cervera va dir moltes coses: que allà, a la Segarra, és el Marc de sempre, que comença a asumir el títol i tot el que significa... va donar permís als del seu entorn perquè li donin un clatellot si veuen que separa els peus de terra (bé, no ho va dir ben bé així però tothom va entendre el mateix...) I no, no hi vaig ser, però tinc espies a tot arreu i a més, he vist la roda de premsa a posteriori. Una roda de premsa on no es va separar del seu germà Àlex, a qui també anava dedicada la festa per la seva gran campanya a Moto3 i que té un títol que no té el Marc, el de Campió d'Espanya. Un fet que el mateix 93 va recordar quan parlaven de les carreres paral.leles de tots dos. Una persona intel.ligent també l'Àlex. Sempre li pregunten el mateix: què sent tenint al costat al seu germà, si és una pressió afegida... coses d'aquestes. I ell respón que al revés, que és tot un luxe entrenar amb ell i aprendre al seu costat. Molts pilots ho voldrien això!!!

La veritat és que no he contat els dies que falten per a la nova temporada, que donaré per iniciada al febrer amb els entrenaments oficials. Ho trobaré a faltar, sí, això d'aixecar-me el diumenge pensant en les curses de motos, però és el que hi ha... també penso que així ho agafarem amb més ganes. 

Faran alguns dies de vacances els nostres dos protagonistes???? Jo en faria... A la resta sempre ens quedarà el futbol, el bàsquet, l'hoquei, l'handbol... Mireu si n'hi ha de coses per escollir.

Apa, fins el febrer!!!




¡¡¡¡Mirad como presume de número 1!!!! ¡¡¡Y de 93!!! Sí, estoy de acuerdo con que es una cuestión de marketing, el hecho de mantener el 93, digo, pero creo que es la mejor opción y no seré yo quien lo critique. De hecho, pensando las cosas fríamente, no necesita llevar el número 1 para demostrar que lo es. Lo sabe él, sus rivales y lo sabemos todos. El color rojo, el 93 y la hormiga son sus símbolos... 

El sábado en Cervera dijo muchas cosas: que allí, en la Segarra, es el Marc de siempre, que empieza a asimilar el título y todo lo que conlleva... dio permiso a su entorno para que le den una colleja si separa mucho los pies del suelo (bien no lo dijo con estas palabras pero todo el mundo entendió lo mismo...) Y no, no estuve allí, no pude ir, pero tengo espías en todos sitios y, a posteriori, he visto íntegra la rueda de prensa. Una rueda de prensa en la que no se separó de su hermano Àlex, a quien también iba dedicada la fiesta por su gran campaña en Moto3 y que tiene un título que no tiene Marc, el de Campeón de España. Un hecho que recordó el mismo 93 cuando hablaban de las carreras paralelas de los dos. Un tipo inteligente este Àlex. Siempre le preguntan lo mismo: qué siente teniendo a su hermano al lado, si es una presión añadida... Y él responde que al revés, que es todo un lujo poderse entrenar con él y aprender de él. ¡¡ Y cuanta razón tiene!! ¡¡Cuantos pilotos querrían estar en su situación!!!  

La verdad es que no he contado los días que faltan para la nueva temporada, que daré por iniciada en febrero con los entrenamientos oficiales. Los domingos no serán iguales... añoraré levantarme pensando en la carreras... pero es lo que hay y así las cogeremos con más ganas

¿Harán algunos días de vacaciones nuestros dos protagonistas?? Yo haría... A todos los demás siempre nos quedará el fútbol, el baloncesto, el balonmano... Mirad si hay deportes por escoger.

¡¡Ala, hasta febrero!!





(Les fotos són dels twitters oficials del Marc i l'Àlex Màrquez, Box Repsol i del telèfon del meu amic Edgar Capdevila)

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada