diumenge, 16 d’agost del 2015

Hi ha temps? / ¿Hay tiempo?


Avui no ho he aconseguit i no he trobat cap pàgina que se'm connectés correctament a alguna de les nombroses retransmissions que fan les cadenes que tenen els drets d'imatges del Mundial de MotoGP. Sí, ho sé, si pago les puc veure però, de moment, no és la meva intenció o sigui que, a seguir les curses a través de les pàgines oficials dels equips i els pilots. És el que he fet i, la veritat, és que m'hi  estic acostumant i he de dir que el meu cor i els meus nervis m'ho estan agraïnt... No pateixo tant. Dit això, la pregunta és ¿podem parlar de remuntada de Marc Màrquez?

Hoy no lo he conseguido y no he encontrado ninguna página que se me conectase a alguna de las numerosas retransmisiones que hacen las cadenas que tienen los derechos de imagen del Mundial de MotoGP. Sí, lo se, si pago las podría ver pero, de momento, no es mi intención, o sea que a seguir las carreras a través de las páginas oficiales de los equipos y los pilotos. Es lo que he hecho y, la verdad, es que mes estoy acostumbrando. He de decir que mis nervios y mi corazón me lo agradecen... no sufro tanta. Dicho esto, la pregunta es ¿podemos hablar de remontada de Marc Màrquez?




Deia aquest matí l'entrenador del Barça Luis Enrique que si hi ha un equip capaç de remuntar el 4-0 de l'Athletic de Bilbao en l'anada de la Supercopa és el seu Barça. Aquesta mateixa frase la podriem aplicar també al 93, que ha demostrat més d'una vegada del que és capaç si s'ho proposa, si les coses li surten bé i si té aquesta miqueta de sort que s'ha buscat amb treball i esforç des que va començar en aquesta bogeria que és el mundial de motos.

Evidentment ho intentarà, no en tinc cap dubte. El de Cervera, i a manca de set curses, està a hores d'ara a 52 punts del líder, Jorge Lorenzo, que té els mateixos punts que l'italià Valentino Rossi, tercer a Brno. A més, a més, també s'ha de dir que sembla que Màrquez ja ha passat el clot de la temporada i ara, ja ha trobat el punt d'equilibri entre ell i la seva moto. El problema és, crec, que Lorenzo es veu molt fort i molt segur de sí mateix. Una seguretat que avui, segurament s'haurà vist afavorida pel control que ha tingut en tot moment de la cursa. El segon punt a tenir en compte és, Valentino Rossi ho ha dit tot ja aquesta temporada? Parlant clar, ho dubto.

Amb tot això, ens queda esperar. Aquest any més que mai, se m'acut que s'haurà de patir carrera a carrera perquè no crec que cap dels tres ho posi faci als altres.

Temps també era el que necessitava Àlex Màrquez, que a la República Txeca ha acabat quart aconseguint el millor resultat de la temporada. I és que, ja se sap, saltar de categoria mai ha sigut fàcil per ningú... bé, per a alguns més senzill que per a d'altres.

__________________________________________

Decía esta mañana el entrenador del Barça Luis Enrique que si hay un equipo capaz de remuntar el 4-0 del Athletic de Bilbao en la ida de la Supercopa, este es su Barça. Esta misma frase la podríamos aplicar también al 93, que ha demostrado una vez más de lo que es capaz si se lo propone, si las cosas le salen bien y si tiene ese poco de suerte que se ha buscado con trabajo y esfuerzo desde que empezó en esta locura que es el Mundial de motos. 

Evidentemente lo intentará, no tengo ninguna duda. El de Cervera, a falta de siete carreras, está a 52 puntos del líder, Jorge Lorenzo, que tiene los mismos puntos que el italiano Valentino Rossi, tercero en Brno. Además, también parece que Màrquez ha pasado ya el bache de la temporada y ha encontrado el equilibrio entre la moto y él. El problema es, creo, que Lorenzo está muy fuerte y muy seguro de sí mismo. Una seguridad que hoy, seguramente, se habrá incrementado por el dominio que ha tenido en todo momento de la carrera. El segundo punto a tener en cuenta es: ¿Valentino Rossi lo ha dicho todo esta temporada? Hablando claro, lo dudo. 

Con todos estos elementos, lo único que nos queda es esperar. Este año más que nunca, se me ocuerre que tendemos que sufrir carrera a carrera ya que no creo que ninguno de los tres se lo ponga fácil al resto.

Tiempo también era lo que necesitaba Àlex Màrquez que, en la República Checa ha acabado cuarto consiguiendo el mejor resultado de la temporada. Y es que, ya se sabe, saltar de categoría nunca ha sido fácil para nadie... bueno, para algunos más fácil que para los otros. 






(Les fotos són de @box_repsol, @YamahaMotoGP i @alexmarquez23)

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada